De Covid Speeksel test bestellen?

Hier leest u alle informatie over deze test en kunt u deze direct bestellen.

Stap 1; Spugen

Spoel je mond met water, adem diep in en hoest even diep. Spuug daarna je speeksel in het bijgeleverde zakje

Stap 2; Speeksel mengen

Neem met het pipetje een deel van je speeksel uit het zakje en spuit dit in het flacon met de buffer vloeistof. Schud dit goed.

Stap 3; Testen

Ne het schudden kunt u het mensel in het monstergat van de bijgeleverde testcassette druppelen.

Stap 4; Uitslag lezen

Na 10 tot maximaal 15 minuten kunt u de test aflezen. 2 streepjes betekend een positieve uitslag. bij slechts 1 streepje negatief.

94% prestatie gevoeligheid
97% prestatie nauwkeurigheid

Voor wie is de Covid Speekseltest?

Heeft u symptomen van het Covid virus? Of vind u het prettig om een of meerdere tests achter de hand te hebben? Wellicht heeft u een onderneming en wenst u klanten of personeel te kans te bieden zich te laten testen?
De Covid Speekseltest is snel, gemakkelijk en zeer betrouwbaar. Daarom is het ideaal voor u, uw kinderen, uw onderneming of organisatie om deze tests te kunnen gebruiken om te kunnen testen op de aanwezigheid van het Covid virus. Al vanaf 1 dag voordat u symptomen krijgt geeft deze test een nauwkeurige uitslag.

De speekseltest is een stuk prettiger in gebruik dan de reguliere PCR-test. Omdat u enkel in een zakje hoeft te spugen, krijgt u dus niet het nare gevoel van een wattenstaafje in uw neus- & keelholtes. Daarom adviseren wij deze test als indicatie voor bedrijven, scholen, organisaties maar ook voor thuis. Dankzij het hoge gebruiksgemak, de niet-invasieve manier van testen, is deze test ook zeer geschikt voor kinderen, ouderen en gehandicapten.

Bekijk de video instructie

Offerte aanvragen?

Wilt u grotere aantallen bestellen dan wij in onze webwinkel aanbieden? Vult u dan onderstaand offerte aanvraagformulier in, wij zullen u dan binnen 24 uur een passende offerte toesturen.